Dorenda van Zijl

 

Ik ben getrouwd met Enrico,
mijn grote liefde en mijn beste vriendje

Ik word blij van…

reizen, zingen in een popkoor, fotograferen, wandelen, autorijden en heerlijk aan tafel met vrienden, onder het genot van een goed glas wijn! Als klein meisje al verzot op trouwen en alles wat met het vieren van de liefde te maken heeft.

Mensen vragen mij uiteraard vaak naar mijn eigen trouwdag (misschien kun je dat beter niet doen, want dan ga ik van enthousiasme helemaal los 😊). Bij toeval kwamen wij tijdens de voorbereidingen in contact met een zelfstandig trouwambtenaar. Ik wist niet eens dat dat bestond, maar het werd een succes….écht een succes! Onze ceremonie was zo compleet! Persoonlijker dan dit kon het niet worden, een feest van herkenning. Dierbare familie en vrienden werden erbij betrokken, kortom, een onvergetelijke herinnering voor ons allemaal.

Maar het was meer dan dat. Het was één grote eye opener, de kennismaking, de mooie gesprekken die we hebben gevoerd, de ceremonie zelf…….zo kan het dus ook!

Borrelen en bruisen

En na de champagne begon het ook in mij te borrelen en te bruisen. “Dit wil ik ook, dit past bij mij” en zo zag uiteindelijk SpecialWords het licht. Omdat ik ervan overtuigd ben, dat wanneer je je “eigen” ambtenaar kunt kiezen dit een enorme boost is voor je ceremonie. Wanneer het klikt en je elkaar wat langer kent wordt het meer ontspannen. Bovendien voel je je meer vertrouwd om je persoonlijke verhaal te delen. Andersom is het als ambtenaar heel fijn om “jouw paar” beter te leren kennen. Want ieder paar is uniek en hun ceremonie dus ook. Allemaal ingrediënten voor een onvergetelijk moment van JA-zeggen.

En wow, wat is het een cadeautje als ik daaraan mijn steentje mag bijdragen.

De smaak te pakken

Na een aantal keer (ceremonie)spreker te zijn geweest bij diverse gelegenheden kreeg ik de smaak pas echt te pakken. Ik volgde de masterclass Trouwambtenaar bij “oude rot” in het vak Bart van Galen van Flexible Coaching. Met mijn hoofd in de wolken reed ik na de laatste dag naar huis. Gecertificeerd, nagloeiend van de mooie complimenten, geïnspireerd en bovenal met die bevestiging: het vak van trouwambtenaar is mij op het lijf geschreven.

Dus ik ga ervoor! Voor fun & laughter, voor jullie stralende entree (yeeaaahhh… ik sta altijd 1e rang), voor die glimlach op het gezicht van jullie ouders en de heerlijke anekdotes van jullie vrienden. En of jullie nu een man/vrouw, man/man of vrouw/vrouw-paar zijn, dat maakt voor mij geen enkel verschil. 

Alleen de liefde telt!

Nieuwsgierig

Als mensen-mens en ceremonie-lover ben ik uiteraard nieuwsgierig naar jullie!

Partners

Ontdek hier met wie wij werken.

Fotografie

Studio Dijkgraaf