Special Ceremony

 

JA zeggen in jullie eigen droomceremonie!
Dat is trouwen in de overtreffende trap.

De ceremonie

Yeaahhh….jullie gaan trouwen en zijn vast al druk met de voorbereidingen.

De datum, de locatie, de kleding, de styling en ga zo maar door.

Maar heb je al nagedacht over de ceremonie?

Misschien denk je we gaan “gewoon” naar de gemeente en we bespreken het kort voor onze trouwdag met de ambtenaar die voor ons beschikbaar is.

Dat kan natuurlijk. Alleen die ambtenaar kent jullie nauwelijks en dat voorgesprek  zal grotendeels in het teken staan van de toespraak en niet, of veel minder, over de ceremonie als geheel.

En hoe moet jullie ceremonie er dan uitzien? Misschien heb je al ideeën en wensen, maar hoe maak je er een mooi geheel van?

Je loopt in ieder geval tegen aardig wat items aan bij het bedenken en plannen van dit bijzondere moment. Niet alleen inhoudelijk, maar ook praktisch, qua timing en tijdsduur.

De ceremonie van je dromen

Zie je jezelf al lopen down the aisle? Traditioneel of dansend op jullie lievelingsmuziek?

Een glaasje bubbels bij het begin, je beste vriendin deelt liefdevolle herinneringen. Een heuse ringenceremonie en niet te vergeten muziek, misschien wel live!  Om alle mooie woorden en momenten tijdens de ceremonie kracht bij te zetten.

Maak het persoonlijk, kleur buiten de lijntjes! Een ceremonie kan helemaal naar jullie wensen worden vormgegeven. Geloof me, dreams do come true!

Trouwen is mijn vak en ik zit vol ideeën om die ceremonie in te kleuren. En weet je? Het wordt superleuk,  met elkaar op zoek naar jullie lievelingskleuren!

Special Ceremony, een feest van herkenning en verbinding

Een speciaal voor jullie ontworpen, complete ceremonie.

In combinatie met de “Special Love Story” wordt het een prachtig geheel, van begin tot het eind onvergetelijk en op jullie lijf geschreven.

Memories are made of this!

Genieten met een grote G

Genieten van het verhaal van jullie liefde dat nu vertaald is naar een complete ceremonie. Jullie muziek, de mooie toevoegingen, uiteraard de Special Love Story, het wordt een feest van herkenning en verbinding.

Ceremonie in balans

Van de kleinste liefdevolle details tot en met de mooie onderdelen die we hebben toegevoegd: alles goed gepland, met de juiste opbouw en in de juiste balans.

Sit back & relax

Jullie kunnen ontspannen genieten want alles wordt vastgelegd in het
Special Ceremony-draaiboek.

Magisch begin

In jullie eigen droomceremonie op weg naar het JA-woord, samen met al jullie lieve genodigden….een magisch begin van de rest van jullie trouwdag.

Op weg naar jullie Special Ceremony

Dit wordt echt een snoepreisje! We beginnen uiteraard met een vrijblijvende kennismaking. Hebben we de “klik” gevonden dan gaan we van start……so let’s start creating memories! 

Onze reis bevat in ieder geval alle stappen van de Special Love Story:

  • Vrijblijvende kennismaking
  • SpecialWords Home Work
  • Langs het pad van jullie leven en liefde: een inhoudelijk gesprek
  • Alles op een rij
  • Contact met vrienden/getuigen/familie
  • Schrijven van de toespraak
  • Een Puntjes-op-de-i-gesprek
  • De toespraak op jullie trouwdag
  • Nog even napraten

Met de Special Ceremony nemen we tussendoor een extra route:

Het pad van lievelingskleuren: op zoek naar wat jullie ceremonie bijzonder maakt

We ontmoeten elkaar voor een inspiratiegesprek waarin alle ideeën en wensen aan bod komen. Heb je die nog niet of alleen globaal? Geen punt, want tijdens ons gesprek begint het …..dat kriebelende enthousiasme, die blijmakende voorpret, van het een komt het ander….de inspiratie gaat stromen. Uiteraard help ik jullie met advies en ideeën om jullie ceremonie echt “special” te maken.

Het ontwerp

Na onze inspiratiesessie verwerk ik alle informatie tot een voorlopig ontwerp. “Voorlopig”, want gaandeweg komen er ongetwijfeld aanvullingen, veranderingen en misschien nog wel die ene “brain wave” .

Special Ceremony-draaiboek

Zo vormt zich stap voor stap het definitieve ontwerp. En wanneer jullie ceremonie “staat” leg ik alles vast in een draaiboek, zodat jullie op The Big Day onbezorgd kunnen genieten. Een mooie extra herinnering bij de foto’s!

JA zeggen in je eigen droomceremonie..

speciaal voor jullie ontworpen door jullie eigen trouwambtenaar. Met een goede opbouw, met de juiste balans tussen kippenvel en schaterlach, goed gepland en vastgelegd in een draaiboek.

Jullie kunnen ontspannen en onbezorgd Genieten

Dat is de Special Ceremony