Special Love Story

 

JA-zeggen wordt puur maatwerk

met je eigen trouwambtenaar.

De trouwambtenaar

Een goede ceremonie is intiem, super persoonlijk en moet vooral passen bij wie jullie zijn. Dan heb je ook een trouwambtenaar nodig die jullie kent, waarmee je verbinding voelt en waarmee je een “klik” hebt.

Bij de gemeente is de keuze voor een trouwambtenaar slechts een voorkeur. Er is dus  altijd een mogelijkheid dat iemand anders jullie huwelijk voltrekt. Meestal ontmoet je hem/haar eenmalig, zo’n 2 a 3 weken voor jullie grote dag. Weinig tijd om elkaar goed te leren kennen. En als diegene niet goed bij jullie past is het te laat om nog iemand anders te zoeken.

Maar het kan ook anders!

Je eigen trouwambtenaar

Heb je wel eens gedacht aan een zelfstandig trouwambtenaar, dat wil zeggen, je EIGEN trouwambtenaar? Iemand die je zelf kiest, die je leert kennen en met wie je een persoonlijke band opbouwt.

Geen vreemde trouwmevrouw of -meneer maar je eigen trouwambtenaar

Trouwen waar en wanneer jullie maar willen

Niets standaard, maar een echte maatwerkspeech

Mooie interactie met jullie gasten

Trouwen met kinderen? Zooooo leuk, is absoluut onvergetelijk!

Geloften, wel/niet? Doen! Je eigen trouwambtenaar helpt je erbij

En niet te vergeten: ook het voortraject wordt een feestje

Trouwen met SpecialWords:
JA-zeggen…en meer

Wat een cadeautje als jullie onderweg het verhaal van jullie liefde met mij willen delen. Ik ga ermee aan de slag, koester het en verpak het in woorden.

Aangekomen op jullie trouwdag pakken we het uit: and there it is …..mijn toespraak,

jullie Special Love Story! Eentje die jullie trouwceremonie echt betekenis geeft.

Memories are made of this!

Een feestje, van kennismaking tot en met het JA-woord

Een onvergetelijke reis langs jullie liefdesverhaal, jullie leven en jullie lieverds

Een sprankelende start van jullie huwelijksdag

Genieten, lachen, traantjes van ontroering en geluk

En niet te vergeten: liefdevolle vibes, verwarmde harten en een gevoel van verbondenheid, de rest van jullie dag kan niet meer stuk.

Op weg naar jullie Special Love Story

Onze reis naar jullie JA-woord is niet zomaar een reis. Onderweg stoppen we regelmatig voor een goed gesprek, uiteraard met een goede kop koffie (of een heerlijk glas wijn 😊) Dit is hoe het feestelijke traject eruit ziet:

Vrijblijvende kennismaking

Ik ben benieuwd naar jullie en naar alle ideeën en wensen voor jullie trouwdag. Uiteraard vertel ik over mezelf en wat jullie van mij kunnen verwachten.

SpecialWords Home Work

Yesss! Nu begint het avontuur pas echt. Ik wil jullie goed leren kennen. Onze ontmoetingen helpen daarbij en ter voorbereiding op ons volgende gesprek ontvangen jullie het SpecialWords Home Work.

Langs het pad van jullie leven en liefde: een inhoudelijk gesprek

We ontmoeten elkaar weer voor een mooi gesprek over jullie liefde en loved ones. Met elkaar op zoek naar waar het allemaal echt om draait. Enne….ik ben gek op grappige anekdotes!

Alles op een rij

Alles op een rij
Ik ga alles uitwerken: jullie huiswerk, de antwoorden op al mijn vragen, wat jullie verteld hebben, wat belangrijk is voor de ceremonie, kortom: de contouren van de love story worden zichtbaar.

Contact met vrienden/getuigen/familie

Ik benader vrienden/getuigen/familie (uiteraard alleen als jullie dat willen). Op zoek naar lieve woorden en mooie herinneringen. Zo leer ik jullie nog beter kennen. Dit helpt ook voor de interactie tijdens de ceremonie.

De toespraak: woorden, zinnen,……schrijven en herschrijven

Zo mooi om met alles wat mij is verteld (én met wat ik tussen de regels door heb gehoord 😉) aan het werk te gaan. Voor mij voelt dat niet als een toespraak. Het is veel meer dan dat: het is de voorbereiding van een dierbaar, liefdevol moment nl. jullie JA-woord in het bijzijn van iedereen die jullie lief is.

Een Puntjes-op-de-i-gesprek

Kort voor jullie trouwdag komen we nog een keer bij elkaar voor de laatste details (eventueel op de trouwlocatie)

Jullie trouwdag

Deze dag ben ik exclusief voor jullie beschikbaar! Ik ben ruim van tevoren aanwezig zodat ik alles nog kan kortsluiten met jullie ceremoniemeester en kennis kan maken met getuigen en naaste familie

Nog even napraten

Na een paar weken neem ik nog een keer contact met jullie op om nog even lekker na te praten. En…er wacht nog een leuke verrassing op jullie 😊

Je eigen trouwambtenaar…

…dat wordt anders dan anders. Een toespraak waar echt tijd en aandacht aan is besteed. Door een trouwambtenaar die jullie persoonlijke verhaal vertelt, die weet wat er in jullie harten leeft en die exclusief voor jullie beschikbaar is?

Dat is de Special Love Story