Vandaag is de dag! Na een periode van schrijven, schrijven, herschrijven en nog eens schrijven is het vandaag dan eindelijk zover…..bij @webbouwenaandekeukentafel om de website van SpecialWords te lanceren!

Het leuke is, een website maken heeft absoluut raakvlakken met het voorbereiden van een huwelijk. Wat is belangrijk, wat wil je vertellen, wat gaat onderdeel uitmaken van de ceremonie? Ook dit is een reis, net als samen op weg zijn naar het JA-woord.

Het is geen kwestie van gaan zitten, schrijven en klaar. Net als bij het schrijven van een speech vormt de tekst zich gaandeweg. Vanaf het moment dat ik mijn paren leer kennen, tijdens het koken, in de auto, steeds poppen er stukken op die later verwerkt worden in mijn toespraak. Bedenk dus goed, als jullie mij kiezen als jullie trouwambtenaar zijn jullie regelmatig in mijn gedachten 😊

Ik laat jullie niet meer los, tot op the Big Day! En zo ging het ook met mijn website.